Proljeće je, vratila se Bingo Roda!

Vijest koja će obradovati mnoge: Nastavlja se jedinstvena akcija u BINGO trgovinama – 0% marže na ove proizvode...

Biznis Klub24.04.24, 10:46h

Vijest koja će obradovati mnoge: Nastavlja se jedinstvena akcija u BINGO trgovinama – 0% marže na ove proizvode...
Vjerujemo da ćemo sa ovom, ali i novim aktivnostima koje planiramo u skoroj budućnosti, uspjeti odgovoriti na potrebe naših kupaca i osigurati najbolje uslove za kupovinu - ističu iz kompanije Bingo

 

 

 

Nakon izuzetno uspješne društveno-odgovorne akcije u 2023. godini "Bingo za bebe", najveći trgovački lanac u BiH i ove godine nastavlja sa svojim jedinstvenim doprinosom društvu.


Odričući se marže na hranu za bebe tokom cijele 2023. godine, Bingo je odvojio preko 500.000 KM i osigurao da su ovi proizvodi pristupačniji za roditelje širom BiH. Tako je ukupno milion i šesto hiljada različitih proizvoda iz kategorije hrane za bebe postalo dostupno svima po nižim cijenama.


A i ove godine, vrata svojih trgovina Bingo otvara jednoj posebnoj rodi – Bingo rodi.


- Bingo Roda ponovo donosi akciju Bingo za bebe 0% marže na hranu za bebe, do kraja godine jer želimo pružiti podršku roditeljima u njihovoj najvažnijoj životnoj ulozi. Istovremeno, cilj nam je učiniti proizvode iz kategorije hrane za bebe dostupnim po povoljnim cijenama. Vjerujemo da ćemo sa ovom, ali i novim aktivnostima koje planiramo u skoroj budućnosti, uspjeti odgovoriti na potrebe naših kupaca i osigurati najbolje uslove za kupovinu - ističu iz kompanije Bingo.   

 

bingo-za-bebe


Kao i prethodne godine, proizvodi iz kategorije hrane za bebe - hrana za bebe, kašice i sokovi za bebe, te voda za bebe, će se prodavati s 0% marže u svim Bingo trgovinama širom BiH. 


Iz Bingo grupacije i Bingo trgovačkog lanca poručuju kako će i dalje podržavati najmlađe generacije i njihove roditelje, ali i da će nastaviti pratiti potrebe zajednice u kojoj su njen aktivni član. Svojim djelovanjem, u čijem je fokusu porodica kao stub društva, kompanije žele nastaviti stvarati priče o ljubavi, brizi i podršci kojim će unaprijediti lokalne zajednice i društvo u cjelini.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook