TRAGEDIJA NA GRADILIŠTU

'Imere, bio si i ostat ćeš dio nas': Emotivni oproštaj od 33-godišnjeg radnika koji je jučer poginuo u Sarajevu

Hronika30.11.23, 13:06h

'Imere, bio si i ostat ćeš dio nas': Emotivni oproštaj od 33-godišnjeg radnika koji je jučer poginuo u Sarajevu
Kako se navodi na društvenim mrežama, radi se o Imeru Karičiću. Emotivnom porukom od njega su oprostili prijatelji i poznanici na FB stranici Honda fan kluba

 

 

U sarajevskoj općini Ilidža jučer je poginuo radnik. Ova informacija potvrđena je iz MUP-a Kantona Sarajevo.


U saopćenju MUP-a KS se navodi:


- Dana 29.11.2023. godine u 09,47 sati, obaviještena je PU Ilidža je u ulici Tvornička, općina Ilidža došlo do povređivanja radnika prilikom postavljanja krana na viljuškar. Na mjestu događaja, ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo je konstatovao smrt 33-godišnjeg I.K. iz Sarajeva. Uviđaj su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, ovlašteni sudski vještaci zaštite na radu, medicinske i mašinske struke, kao i kantonalni inspektori rada i zaštite na radu.


Kako se navodi na društvenim mrežama, radi se o Imeru Karičiću. Emotivnom porukom od njega su oprostili prijatelji i poznanici na FB stranici Honda fan kluba: 


- Sa velikom tugom vas obavještavamo da je naš prijatelj i klupski kolega Imer Karičić danas 29.11.2023. tragično izgubio život. Podsjećamo da je svojim učešćem i zalaganjem u radu kluba Imer ostavio neizbrisiv trag na nas i naš klub, kao i na bosanskohercegovačku auto’moto scenu. Ovim putem žeimo da uputimo riječi saučešća i utjehe Imerovoj porodici i želimo vam da smognete snage da prebrodite ovu strašnu tragediju. Imere, bio si i ostat ćeš dio nas - stoji u oproštajnoj poruci.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook