FOTO/ U Zagrebu

Muškarac preko oglasa za stan vreba studentice, objavljene jezive poruke: 'Stariji sam i iskusniji...'

Hronika28.11.23, 16:37h

Muškarac  preko oglasa za stan vreba studentice, objavljene jezive poruke: 'Stariji sam i iskusniji...'
U objavi koja je pokrenula lavinu na Facebooku, objavljeni su screenshotovi razgovora u kojima se vidi kako se djevojka kod muškarca koji je objavio oglas raspituje o detaljima stana koji nudi u najam, no razgovor vrlo brzo ode u uznemirujućem smjeru.

 

 

U Facebook grupi Studentski dom "Stjepan Radić – Sava” više studentica požalilo se da su naletjele na oglas muškaraca starog 50-ak godina koji iznajmljuje stan na zagrebačkoj Trešnjevci, a mladim djevojkama koje mu se jave šalje uznemirujuće i gnjusne poruke. Naime, muškarac posjeduje dva stana u Zagrebu na području Trešnjevke. Jedan ima tri spavaće sobe, a drugi jednu te dnevni boravak s kaučem, piše Jutarnji list.

 

Iako oglasi više nisu aktivni na oglasnicima, pronašli smo ih u arhivi. U jednom od oglasa koji su objavljeni na više platformi za iznajmljivanje nekretnina, stariji muškarac tvrdi kako u stanu već žive dvije osobe i da se traži treća. U drugome oglasu za jednosoban stan iznajmljuje kauč koji se nalazi u dnevnom boravku. U njima je stajala napomena da se za stan mogu javiti isključivo ženske osobe. U drugom oglasu navodi kako to mogu biti i mlađe zaposlene ženske osobe do 27 godina.

 

"Cijena najma nije fiksna i predmet je dogovora. U slučaju potrebe za rezervacijom sobe, ona je zapravo polog i istog iznosa i uz dogovor je također moguća", stoji u jednom od oglasa.

 

U objavi koja je pokrenula lavinu na Facebooku, objavljeni su screenshotovi razgovora u kojima se vidi kako se djevojka kod muškarca koji je objavio oglas raspituje o detaljima stana koji nudi u najam, no razgovor vrlo brzo ode u uznemirujućem smjeru.

 

Na početku on od nje traži da mu napiše kratke informacije o sebi. "Pod info podrazumijevam da napišeš koji si faks, koja si godina, odakle dolaziš, gdje si prije bila smještena, razlog promjene smještaja, na koliko dugo bi uzela najam. Očekujem tvoj odgovor", napisao joj je. Djevojka mu kratko odgovara na dio njegovih pitanja i ispričava se što joj je duže trebalo da mu se javi jer je "bila u kinu".

 

Nakon njenog odgovora, uslijedila je poruka “OK, jesi li bila u Cinestaru, koji film si gledala? Pretpostavljam da si u Zagrebu?”. Raspituje se i gdje je smještena, "što za nju znači smještaj koji je OK".

 

Ostatak teksta i fotografije možete pogledati ovdje.


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook