VIDEO/ NAKON TRAGEDIJE U POZNATOM LJETOVALIŠTU

Ovo je morski pas koji je izmasakrirao mladog Rusa: 'Taj stroj za mljevenje mesa odvukao mi je sina za 20 sekundi'

Hronika10.06.23, 15:50h

Ovo je morski pas koji je izmasakrirao mladog Rusa: 'Taj stroj za mljevenje mesa odvukao mi je sina za 20 sekundi'
Napad se dogodio na plaži u Hurghadi. Dok se morski pas približavao, netko je počeo vikati: "Plivaj, plivaj! Brzo! Morski pas". Na snimci koju su snimili zgroženi promatrači čuje se Vladimirov krik: "Tata, tata, spasi me!"

 

 

 

Mladi Rus Vladimir Popov (23) s ocem se prije nekoliko mjeseci preselio u egipatsko ljetovalište Hurghada, vjerojatno da bi izbjegao novačenje u rat u Ukrajini. Tada vjerojatno nije ni slutio kakva će ga strašna sudbina zadesiti. Stradao je u četvrtak u napadu morskog psa tigra, a ovom tragičnom događaju prisustvovao je i njegov otac.


- Otišli smo na plažu da se opustimo. Mog sina je napao morski pas. Sve se dogodilo u nekoliko sekundi - rekao je Jurij Popov, otac žrtve.


Prvo su mediji navodili da je Vladimirova djevojka uspjela pobjeći iz mora nakon što je zvijer napala Vladimira, ali njegov otac kaže da to nije istina. Prema njegovim riječima, tamo gdje je bio Vladimir nije bilo nikoga tko bi mu mogao pomoći, prenosi Slobodna Dalmacija.


- Kako bi mu itko mogao pomoći? Taj stroj za mljevenje mesa je napao u 20 sekundi. Sina mi je povukao pod vodu - rekao je nesretni otac.

 

morski-pas-hurgada-twitt


Dodaje da je nemili događaj u kojem je stradao njegov sin "zla kob" jer, kako navodi, plaža na kojoj su bili slovi za sigurnu. Do sada su se napadi događali samo na divljim plažama.


Jurij planira kremirati pronađene ostatke svog sina i odnijeti njegov pepeo u njihovu rodnu Rusiju.


Napad se dogodio na plaži u Hurghadi. Dok se morski pas približavao, netko je počeo vikati: "Plivaj, plivaj! Brzo! Morski pas". Na snimci koju su snimili zgroženi promatrači čuje se Vladimirov krik: "Tata, tata, spasi me!".


Jedan od promatrača s plaže rekao je da je prvi put svojim očima vidio kako je morski pas nekoga ubio.


Taj morski pas je uhvaćen nakon napada. Na snimci koja je kasnije objavljena vidi se kako ubijenu životinju izvlače na obalu.


Egipatske vlasti potvrdile su da truplo morskog psa predano na istraživanje kako bi se otkrili uzroci njegovog ponašanja i utvrdilo je li riječ o istom koji je napadao u "nekoliko prethodnih nesreća".

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook