u naselju Bistrik

Akcija policije u Sarajevu: Plijeni se imovina Admira Arnautovića Šmrka

Hronika09.06.23, 09:04h

Akcija policije u Sarajevu: Plijeni se imovina Admira Arnautovića Šmrka
Podsjećamo, Arnautović je osumnjičen za organizovani kriminal, neovlašten promet opojnih droga, pranje novca, nasilničko ponašanje i nanošenje teške povrede

 

Agencija za upravljanje oduzetom imovinom je jutros počela sa akcijom zapljene imovine za koju se sumnja da pripada Admiru Arnautoviću zvanom "Šmrk", a za koju se sumnja da je stečena nelegalnim kriminalnim radnjama.

 

Akcija se provodi u Sarajevu u naselju Bistrik, i to na adresi kompanije Europark d.o.o. Sarajevo koja se, kako saznaje N1 dovodi u vezu sa Admirom Arnautovićem Šmrkom.

 

U toku je, kako saznajemo, zapljena navedne imovine i to po odluci Federalne agencije za upravljanje nelegano stečenom imovinom.

 

“Na osnovu Rješenja Kantonalnog suda u Sarajevu, Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom zapečatila je “EuroPark” d.o.o. Sarajevo koje se nalazi na adresi Bistrik 1“, stoji u obavještenju federalne agencije koje se nalazi na zapečaćenom parkingu.

 

Podsjećamo, Arnautović je osumnjičen za organizovani kriminal, neovlašten promet opojnih droga, pranje novca, nasilničko ponašanje i nanošenje teške povrede.

 

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su za N1 su kazali da pružaju asistenciji Federalnoj agenciji za upravljanje nelegalno stečenom imovinom.

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još