Sud BiH

Muriz Memić nakon ročišta: Prvi put nakon sedam godina vidio sam strah u Alisinim očima kada je ulazio prof. Dizdarević u sudnicu

Hronika07.06.23, 15:07h

Muriz Memić nakon ročišta: Prvi put nakon sedam godina vidio sam strah u Alisinim očima kada je ulazio prof. Dizdarević u sudnicu
Sjetite se i rahmetli doktora koji je operisao Dženana, koji je rekao „Mala laže, laže joj i majka“. Nikada nije imala amneziju. I ovo se privodi kraju, rekao je Muriz

 

 

Nakon ročišta održanog u Sudu BiH u predmetu "Dženan Memić" gdje su saslušani svjedoci, medijima se obratio otac ubijenog Dženana, Muriz Memić koji je izjavio da Alisa Mutap nikada nije imala amneziju.
 

- Sjetite se i rahmetli doktora koji je operisao Dženana, koji je rekao „Mala laže, laže joj i majka“. Nikada nije imala amneziju. I ovo se privodi kraju – rekao je Muriz.
 

Dodao je da nije još kraj kada je u pitanju ovaj slučaj.
 

- Nikada nije imala amneziju. Evo čuli smo danas pitanja, znači lice u lice je Dženan bio s ubicom. To je potvrdio dr. Žujo - rekao je Muriz. 
 

Na pitanje novinara kako se osjeća, kazao je da je sada dobro.
 

- Ja mislim da su oni nervozni. Po prvi put nakon sedam i po godina vidio sam strah u Alisinim očima kada je ulazio prof. Dizdarević u sudnicu - kazao je Muriz.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 54

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još