Komentar na susret u Istočnom Sarajevu

Vukanović otkriva: Kako je Dodik postao 'meHkan' i gdje je nestao strah od hodža koje arlauču

Front30.11.22, 11:53h

Vukanović otkriva: Kako je Dodik postao 'meHkan' i gdje je nestao strah od hodža koje arlauču
Umiljato jagnje dvije ovce sisa, objavio je Vukanović

 

 

Na dan kada je uime Osmorke potpisao koalicijski sporazum sa HDZ-om, predsjednik SDP-a Nermin Nikšić se sastao i sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom. Na ovom "putešestviju" do Istočnog Sarajeva pratio ga je potpredsjednik Vojin Mijatović.

 

O susretu ovog trojca svoj komentar je dao i predsjednik liste Pokret za pravdu i red Nebojša Vukanović.

 

- Umiljato jagnje dvije ovce sisa, a kako se približava glasanje za delegate u Domu naroda, Uzurpator se pretvorio u ulizicu sa 100 lica, postao je tako meHkan i dobar da bi ga na hljeb namazao. Nestao je strah od velikog broja džamija u Sarajevu, hodže više ne arlauču, Bošnjake ne vrijeđa i ne zove pogrdno muslimanima, a počeo je da tepa liderima stranaka sa sjedištem u mrskom Sarajevu. Tako se sjetio saradnje sa Nerminom Nikšićem, a vjerujem da je namigivao na tajnom ručku sa Nerminom i Vojinom Mijatovićem, obećavao kule i gradove samo da dva poslanika glasaju za SNSD za delegate u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, a onda će ih, po starom običaju, kada ih jednokratno iskoristi, nabiti nogom u tur.

 

Prljavo lice licemjerne Evrope i međunarodne zajednice danas je pokazao i njihov izaslanik, Mađar Varhelji, koga je takođe ugostio na ručku Dodik. Lijepo su ćaskali i pričali, ni riječi o krađi izbora, nasilju, korupciji, organizovanom kriminalu, jer strancima odgovaraju korumpirani u ucijenjeni, koji dobro slušaju i pretvaraju nas u koloniju. Također nije bilo riječi o šalu koji Orban nosio, na kome je velika Mađarska sa dijelovima Vojvodine i Srbije, napisao je Vukanović u svom blogu.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 48

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još