GLUMICA I DALJE VIDNO UZNEMIRENA

Mirjana Karanović otkrila nove detalje o incidentu sa staricom: 'Zvala sam njenog sina, ona čeka operaciju kuka'

Hronika29.10.22, 22:42h

Mirjana Karanović otkrila nove detalje o incidentu sa staricom: 'Zvala sam njenog sina, ona čeka operaciju kuka'
Starica je prilikom pada zadobila povrede kuka i trenutno se nalazi u bolnici, a kako je Karanovićeva rekla, uskoro je očekuje i operacija. Dok je govorila u kakvom je stanju povrijeđena žena, glumica je bila izuzetno tužna i uznemirena zbog cijele situacije

 

 


Protiv glumice Mirjane Karanović juče je podnijeta krivična prijava, jer je, kako se navodi, Mirjana odgurnula komšinicu S. S. (82) koja je pala, a usljed pada zadobila teške tjelesne povrede, konstatovane od strane ljekara.


S.S. je doživjela prijelom lijevog kuka i zadržana je na liječenju, a Mirjana je za medije u Srbiji objasnila šta se zapravo dogodilo.


- Cijeli incidetnt, da tako nazovem, se dogodio kada je na moja vrata došla komšinica moje majke i zahtijevala da majku pošaljem u starački dom. Nije je zanimalo da li moja majka želi da ode tamo ili ne, jednostavno je to zahtijevala. Njen sin je bio sve vrijeme pored, smirivao je, rekao da treba da idu. Ja sam rekla da nemam šta da razgovaram sa njima. Ne razumijem zašto su dolazili kod mene i optuživali me da ne brinem o svojoj majci, kad to nije tačno. Ne znam šta je u glavi te žene i ljudi generalno - rekla je glumica vidno uznemirena, pa nastavila:


- O mojoj majci brinu dvije žene koje dolaze prije i poslije podne, dolaze svaki dan, jer ja ne mogu da stignem. Žena je počela da govori da je moja majka luda, da će ih sve zapaliti. Moja majka jeste prije nekoliko dana zaboravila da isključi ringlu, i osjetio se nekakav dim u zgradi, ali od tada moja majka više ne uključuje šporet. Ja sam to i rekla toj ženi, ali me nije slušala.


Nakon kraće rasprave između S.S i glumice, starica ju je uhvatila za rukav, što je komšijsku raspravu odvelo u potpuno drugačijem smjeru, piše Blic.rs.


 - Nije odustala i nastavila je da viče kako je moja majka luda i povukla me za majicu, iako joj je njen sin sve vrijeme govorio kako treba da se smiri. Sve što se desilo bilo je stvarno nesretan sticaj okolnosti. Ja sam samo htjela da ona pomjeri ruku kojom me je držala, a ona se u tom momentu saplela i pala. To je sticaj oklnosti. Nisam to uradila namjerno, podigla sam je i sačekala zajedno sa njenim sinom Hitnu pomoć da je odvezu - objasnila je glumica.


Starica je prilikom pada zadobila povrede kuka i trenutno se nalazi u bolnici, a kako je Karanovićeva rekla, uskoro je očekuje i operacija. Dok je govorila u kakvom je stanju povrijeđena žena, glumica je bila izuzetno tužna i uznemirena zbog cijele situacije.


- Zvala sam njenog sina, ona je trenutno u bolnici i čeka operaciju kuka. Rekao mi je da će sve biti u redu i da se ne brinem i da mu je jako žao što se to desilo. Nadam se da će ona biti u redu, jer sve ostalo je rješivo. Nadam se da će se sve dobro završiti - rekla je i dala svoj komentar na cijeli događaj.


- Obje smo bile uznemirene sve vrijeme, njen sin je pokušavao da smiri situaciju i da spriječi dalje rasprave, ali eto desilo se šta se desilo. Ona jednostavno nije odustala i ne znam šta da kažem. Žao mi je zbog stanja u kom se nalazi, iskreno se nadam da će biti dobro - zaključila je glumica za "Kurir".

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još