oglasio se i mup tk

Upozorenje škole iz Živinica: Žena prevarom pokušava oteti djecu?! Objavljen i snimak s nadzorne kamere

Front05.10.22, 08:14h

Upozorenje škole iz Živinica: Žena prevarom pokušava oteti djecu?! Objavljen i snimak s nadzorne kamere
Željeli su skrenuti pažnju roditeljima na opasnost

 

 

 

Druga osnovna škola Živinice na svojoj Facebook stranici upozorila je na ženu koja pokušava prevarom oteti djecu. Iz živiničke škole su objavili snimak žene sa nadzorne kamere. 

 

Željeli su skrenuti pažnju roditeljima na opasnost.

 

- Nedavno se u Tuzli desio sličan slučaj, a jučer i kod nas. Nepoznata žena srednjih godina je zaustavila učenicu drugog razreda, pred školom, razgovarala sa njom i ponovo na ulazu u školu prišla toj djevojčici i razgovarala, nagovarajući je da pođe s njom.

 

Zaprijetila joj je da ne smije nikome govoriti i da će opet doći. Kamere su sve zabilježile. Policija vodi istragu. Skrenite, molim vas, pažnju djeci da idu u grupama i da odmah prijave bilo kome ako im se obrati nepoznata osoba. Žena ima dužu plavu kosu... - navodi se u objavi Druge osnovne škole Živinice.

 

Iz Operativnog centra MUP-a Tuzlanskog kantona je rečeno za portal "Avaza" da su provjeravali prijavu, ali da nisu imali dokaza.

 

 
 

 

 

(Avaz, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!