Hitar odgovor mladog SDA-ovca

Konaković: 'Zahiragić treba terapiju!'; Zahiragić: 'Nisam ja doveo gole Slovence da ganjaju naše majke i sestre'

Front29.09.22, 15:58h

Konaković: 'Zahiragić treba terapiju!'; Zahiragić: 'Nisam ja doveo gole Slovence da ganjaju naše majke i sestre'
Nisam ja od svih marketinških firmi dozvolio baš onoj iz Banja Luke da postavi ono ruglo od displeja na most Suade i Olge, nego Vaši koalicioni partneri i Vi, napisao je Zahiragić

 

 

U sinoćnjem izdanju emisije Pressing održana je debata, a jedan od gostiju bio je i Elmedin Konaković, lider Naroda i pravde. U jednom trenutku je prokomentarisao i predizborni video kojeg je objavio Haris Zahiragić, kandidat SDA za Skupštinu Kantona Sarajevo.

 

Naime, riječ je o predizbornom spotu kojeg je nazvao “Dnevnik iz budućnosti Harisa Zahiragića”, a za kojeg je Konaković, između ostalog, rekao da je predizborni video koji je objavio bolest i da Zahiragić treba terapiju. Na sve to, Zahiragić mu je uputio oštru poruku.

 

Između ostalog Zahiragić navodi:

 

"Nisam ja imenovao desetine ljudi iz Lukavice i Pala na rukovodeće i direktorske pozicije u Sarajevu, nego Vaša Vlada i Vi!

Čak i u Policiji!

Kao da nema dovoljno Srba u Sarajevu koji su sa nama preživjeli i dalje žive sa nama sve naše probleme;

Nisam ja doveo i dozvolio golim Slovencima da ganjaju naše majke i sestre po javnom trgu, nego Vaša Vlada i Vi, ja sam to zaustavio;

Nisam ja od svih marketinških firmi dozvolio baš onoj iz Banja Luke da postavi ono ruglo od displeja na most Suade i Olge, nego Vaši koalicioni partneri i Vi;", napisao je Zahiragić.

 

Kompletan odgovor pročitajte ispod.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 209

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još