VIDEO/ Fenomenalan nastup za vrh Evrope

Engleski komentator u nevjerici zbog Lane Pudar: 'Jesi li luda? Ne vjerujem da će izdržati...'

Sport17.08.22, 20:23h

Engleski komentator u nevjerici zbog Lane Pudar: 'Jesi li luda? Ne vjerujem da će izdržati...'
Mislio sam da je ovo promašeno, ali očigledno ona zna bolje od mene, kazao je komentator

 

 

Naša najbolja plivačica Lana Pudar danas je osvojila zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Rimu. Nastupila je u stazi dva i čuvala svoje prvo mjesto od početka do kraja trke. Njena utrka je u nevjerici ostavila i engleske komentatore koji su prenosili trku.

 

"Pudar napada utrku, to je sigurno. Ona će ići tako do kraja i vidjet ćemo je li ostalo dovoljno snage. To je veliko vodstvo. Mislim da svi koji ovo gledaju govore: "Jesi li luda"", rekao je komentator nakon 100 završenih metara, a u sljedećih 50 je nastavio sumnjati:

 

"Ne vjerujem da će Pudar izdržati, ali hajde da vidimo. Svi u Bosni i Hercegovini će sigurno reći: "Da ti to možeš, ali umorit će se sigurno u zadnjih 50 metara..."" Priča se promijenila kada je došlo zadnjih 50 metara.

 

"Ovo će biti nevjerojatan način za plivati utrku, ako izdrži do kraja", uskliknuo je komentator pa dodao: "Znate što, ona će izdržati do kraja. Ovo je izvanredan način plivanja na 200 metara. Kakvo plivanje. Nevjerovatno plivanje Lane Pudar, mislio sam da je ovo promašeno, ali očigledno ona zna bolje od mene."

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 44

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još