DAMIR NIKŠIĆ NAKON RASPRAVE O HALJINI MINISTRICE

'Bradavice mi strše, košulja prozirna, a Poturak me ni pogledao nije': Je li to bio seksistički komentar u Skupštini KS?!

Front27.07.22, 18:31h

'Bradavice mi strše, košulja prozirna, a Poturak me ni pogledao nije': Je li to bio seksistički komentar u Skupštini KS?!
Damir Nikšić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, reagovao je na svom Twitter nalogu i zapitao se zašto je današnji komentar zastupnika Dževada Poturka bio seksistički?

 

 

 


Tokom današnje sjednice Skupštine Kantona Sarajevo došlo je do burnije rasprave nakon što je zastupnik Dževad Poturak preagilno, a mnogi će reći i vrlo neumjesno, komentirao odijevanje ministrice Aleksandre Nikolić.  


- Gospođa Nikolić je danas došla neprimjereno obučena, došla je kao da je pošla na plažu. Još joj samo fali krtola i paradajz da stavi pored sebe, ali eto. Nadam se da je ovaj šou i zadruga spremna dalje za raditi - kazao je Poturak.


Više detallja o tome kako je tekla rasprava o haljini ministrice Nikolić možete čitati ovdje.


Damir Nikšić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, reagovao je tim povodom na svom Twitter nalogu i zapitao se zašto je današnji komentar zastupnika Dževada Poturka bio seksistički?


- Zato što sam jutros obukao prozirnu košulju kroz koju mi strše bradavice, a uvaženi zastupnik Poturak me nije ni pogledao, a kamoli prokomentarisao - odgovorio je Nikšić na svoje pitanje.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još