Prorežimska ruska novinska agencija TASS nakon sastanka

Dodik opet obmanuo javnost: Putinovi mediji potvrdili da BiH podržava sankcije Rusiji

Front18.06.22, 19:45h

Dodik opet obmanuo javnost: Putinovi mediji potvrdili da BiH podržava sankcije Rusiji
TASS je citirao Putinove riječi gdje on kaže da da, “bez obzira na određene današnje poteškoće, vezane za podršku Bosne i Hercegovine antiruskim sankcijama, bilateralni odnosi će se nastaviti razvijati”

 

 

Prorežimska ruska novinska agencija TASS izvijestila je danas o jučerašnjem sastanku predsjednika Rusije Vladimira Putina i člana predsjedništva BiH Milorada Dodika.

 

TASS je citirao Putinove riječi gdje on kaže da da, “bez obzira na određene današnje poteškoće, vezane za podršku Bosne i Hercegovine antiruskim sankcijama, bilateralni odnosi će se nastaviti razvijati”.

 

“Nažalost, u današnjim okolnostima imamo određenih poteškoća sa Bosnom i Hercegovinom, u vezi sa njenom odlukom da se pridruži [antiruskim] sankcijama”, rekao je ruski lider. Ali uprkos svim poteškoćama, odnosi se nastavljaju i razvijat će se”, dodao je Putin.

 

putin-dodik-sankcije-rusija-bih

 

 

(pressmedia.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još