Nevjerovatno

Kupac se šokirao kada je ugledao cijenu ulja u njemačkom supermarketu

Hronika29.05.22, 11:02h

Kupac se šokirao kada je ugledao cijenu ulja u njemačkom supermarketu
U jednom njemačkom supermarketu, Rewe, kupac je umalo pao u šok kada je ugledao punu policu suncokretovog ulja, s obzirom da je u Njemačkoj posljednje vrijeme česta pojava prazna polica s uljem. Isto tako i u Aldiju

 

 


Ruska invazija na Ukrajinu traje već 95. dan, a cijela situacija pogoršala je i tržište jer su cijene diljem svijeta skočile u nebo. Jedno od proizvoda koje sada gotovo duplo plaćamo je i ulje, a negdje je do njega teško i doći.

 

Tu postoji i problem s isporukom jer je Ukrajina jedan od najvažnijih svjetskih dobavljača jestivog ulja.

 

A kako u BiH, tako i u Njemačkoj. U jednom njemačkom supermarketu, Rewe, kupac je umalo pao u šok kada je ugledao punu policu suncokretovog ulja, s obzirom da je u Njemačkoj posljednje vrijeme česta pojava prazna polica s uljem. Isto tako i u Aldiju.

 

 No, ono što je možda najviše začudilo jest cijena koju je kupac našao u Reweu. 

 

“Naš Rewe još uvijek na policama ima suncokretovo ulje za 1,79 eura!”, napisala je korisnica i objavila sliku police supermarketa na Twitteru.

 

 

(Vecernji.ba, DEPO PPORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još