FOTO/ Orhanov oporavak nakon teške nesreće

Danis Tanović: 'Jedan lijepi osmijeh se vraća na lice... Nevjerovatno da je ovakva klinika uopšte postoji u našoj regiji'

Hronika01.04.22, 12:00h

Danis Tanović: 'Jedan lijepi osmijeh se vraća na lice... Nevjerovatno da je ovakva klinika uopšte postoji u našoj regiji'
Orhana Tanovića je 11. februara automobilom na Drveniji udario Benjamin Spahović. Orhan je nakon toga neko vrijeme bio u komi i doktori su mu se borili za život. Srećom, uspio je preživjeti i iz dana u dan je sve bolji

 

 


 

Danis Tanović, proslavljeni bh. reditelj i oskarovca, oglasio se na društvenoj mreži Instagram i podijelio vijest o svom sinu koji se oporavlja od teške nesreće koju je doživio.

 

“Jedan lijepi osmijeh se vraća na lice zahvaljujući uposlenicima poliklinike “Joško Glavić”. Nevjerovatno da je ovakva klinika uopšte postoji u našoj regiji. Vrhunski profesionalizam, nevjerovatne mašine i posvećeni terapeuti. Zahvalni smo im na svemu što rade za Orhana”, napisao je Tanović.

 

Podsjetimo, Orhana Tanovića je 11. februara automobilom na Drveniji udario Benjamin Spahović.

 

Orhan je nakon toga neko vrijeme bio u komi i doktori su mu se borili za život. Srećom, uspio je preživjeti i iz dana u dan je sve bolji. Nesreća je ipak ostavila posljedice, posebno na njegove noge, pa ovaj 17-godišnji dječak ponovo uči da hoda.

 

U međuvremenu, Spahoviću je Kantonalno tužilaštvo produžilo pritvor za još dva mjeseca.

 

Danis Tanović sa suprugom Maelys ima petoro djece. Orhan je njihovo treće dijete i prvi sin u porodici, koji je rođen u Parizu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danis Tanovic (@danistanovic)

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još