očevici kažu da je jurio od Skenderije

Ko je Benjamin Spahović, koji je Porsheom udario tinejdžera na Drveniji?! Od ranije poznat policijskim organima...

Hronika12.02.22, 09:07h

Ko je Benjamin Spahović, koji je Porsheom udario tinejdžera na Drveniji?! Od ranije poznat policijskim organima...
Očevici sinoćnje nesreće kažu da su vidjeli automobil koji je velikom brzinom jurio iz pravca Skenderije, a potom naglo skrenuo kako bi obišao trolejbus koji se zaustavio na Drveniji, i udario u pješaka!

 

 

 

 

Benjamin Spahović, koji je sinoć u centru Sarajeva u ulici Hamdije Kreševljakovića, Porscheom udario 16-godišnjaka, od ranije je poznat policijskim organima.


Za učešće u razbojništvu na benzinskoj pumpi „Hifa Petrol“ u Vogošći u martu 2019., osuđen je bio na dvije godine i sedam mjeseci zatvora.

 

Njegovo ime dovodilo se i u vezu sa paljenjem vozila Naide Karić, ali je nakon policijske istrage tih optužbi oslobođen.


U javnosti je poznat i kao učesnik srbijanskog rijaliti šoua "Parovi", a i kao brat MMA borca Tomislava Spahovića, koji je također svojevremeno osuđen zbog ubistva.


Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, očevici sinoćnje nesreće kažu da su vidjeli automobil koji je velikom brzinom jurio iz pravca Skenderije, a potom naglo skrenuo kako bi obišao trolejbus koji se zaustavio na Drveniji, i udario pješaka!

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 98

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još