NOVI DETALJI NESREĆE U SARAJEVU

Potvrđeno: Za volanom Porschea bio Benjamin Spahović, noćas priveden... Povrijeđeni tinejdžer u teškom stanju!

Hronika12.02.22, 08:25h

Potvrđeno: Za volanom Porschea bio Benjamin Spahović, noćas priveden... Povrijeđeni tinejdžer u teškom stanju!
Radi se, kako su prenijeli mediji, o 16-godišnjaku koji je u nesreći zadobio više povreda. Navodno je intubiran, ima povrede glave, odnosno veliki hematom na mozgu i unutrašnje krvarenje

 

 


Vozač Porschea, koji je sinoć i sarajevskoj ulici Hamdije Kreševljakovića udario pješaka, priveden je. Ovo je za Oslobođenje potvrđeno iz Operativnog dežurstva MUP-a Kantona Sarajevo.

 


- Vozač je priveden u 01.40 sati, kazali su nam iz sarajevske policije.


Još sinoć je, podsjećamo, potvrđeno da je Porscheom upravljao Benjamin Spahović.


Prema posljednjim informacijama povrijeđeni pješak je na KCUS-u i nalazi se u teškom stanju.


Radi se, kako su prenijeli mediji, o 16-godišnjaku koji je u nesreći zadobio više povreda. Navodno je intubiran, ima povrede glave, odnosno veliki hematom na mozgu i unutrašnje krvarenje.


Nesreća se, kako smo već objavili, dogodila u petak navečer oko 21 sat kada je Porsche, kojim je upravljao Spahović udario pješaka. Do udara je došlo kod pješačkog prelaza, a vozilo se, kako se moglo vidjeti na mjestu nesreće, zaustavilo 20-ak metara dalje.


Spahović je, podsjećamo, bivši MMA borac, a sarajevskoj policiji je poznat od ranije. Također, učestvovao je i u jednom srbijanskom rijaliti programu.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još