NOVALIĆ SE POHVALIO NA FACEBOOKU

Premijer u svijetu društvenih mreža: Uz vašu, a ne uz pomoć bugarskih botova kao neki, ostvario sam preko 150.000 reakcija!

Front02.01.22, 17:05h

Premijer u svijetu društvenih mreža: Uz vašu, a ne uz pomoć bugarskih botova kao neki, ostvario sam preko 150.000 reakcija!
Uz vašu pomoć, a ne uz pomoć bugarskih botova kao neki, ostvario sam preko 150 hiljada reakcija na svojim objavama, preko tri miliona pregleda na videima, i ukupan doseg od preko osam miliona - napisao je premijer Novalić

 

 

 


Premijer Federacije BiH Fadil Novalić pohvalio na svom Facebook profilu rezultatima interaktivnog djelovanja sa građanima putem ove društvene mreže.


Tim povodom Novalić se zahvalio građanima te poručio:


- Dragi građani i pratitelji, želim vam se zahvaliti za doprinos rezultatima ostvarenim tokom četiri mjeseca intenziviranog djelovanja na Facebooku.


Uz vašu pomoć, a ne uz pomoć bugarskih botova kao neki, ostvario sam preko 150 hiljada reakcija na svojim objavama, preko tri miliona pregleda na videima, i ukupan doseg od preko osam miliona.


Vaša pitanja su mi pomogla prepoznati jake i slabe tačke rada Vlade, i potrudio sam se odgovoriti na njih u Facebook Live obraćanjima.


U 2022. godini ćemo nastaviti sa radom jer je vaš angažman i interes dokaz da smo na pravom putu.


Hvala vam i radujem se nastavku našeg druženja - napisao je Novalić na FB.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još