RASTE NEMIR U ISTOČNOJ BOSNI

Emir Suljagić upozorava: 'Pronose se i glasine da se dijeli oružje, pitaju me komšije da li je vrijeme da porodice šalju...'

Front15.12.21, 09:59h

Emir Suljagić upozorava: 'Pronose se i glasine da se dijeli oružje, pitaju me komšije da li je vrijeme da porodice šalju...'
Ako je Bosna i Hercegovina prije samo nekoliko sedmica bila u krizi, danas se može reći samo da stoji na rubu provalije! - upozorio je ranije Suljagić

 

 

 

Direktor Memorijalnog centra Srebrenica Emir Suljagić u objavi na Twitteru upozorava na zabrinutost stanovnika ovog dijela Bosne i Hervegovine.

 

-Na dnevnoj osnovi me moje komšije i sunarodnici, koji su se vratili i žive u istočnoj Bosni, pitaju da li je vrijeme da porodice šalju u Tuzlu. Pronose se i glasine da se dijeli oružje. Ne moraju biti tačne, ali svjedoče o atmosferi. Ali, eto, svađajte se dok ih opet ne pokolju - napisao je Emir Siljagić.

 


Suljagić je ranije upozorio na opasne posljedice koje može izazvati nezaustavljiva secesionistička politika Milorada Dodika:


-  Ako je Bosna i Hercegovina prije samo nekoliko sedmica bila u krizi, danas se može reći samo da stoji na rubu provalije!

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 123

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još