Ovo se ne vidi na snimku, svjedoci ispričali

Šta se događalo nakon napada Dragana Bjelogrlića na Predraga Antonijevića: Novi udarac, klinč, hrvanje po podu...

Hronika23.08.21, 19:52h

Šta se događalo nakon napada Dragana Bjelogrlića na Predraga Antonijevića: Novi udarac, klinč, hrvanje po podu...
Beogradski mediji nezvanično tvrde da je Bjelogrlić u trenutku napada imao oko 1,15 promila alkohola u organizmu i da je to izračunato na osnovu izmjerene količine koju je imao naknadno u trenutku alkotestiranja

 

 


Samo minut poslije napada glumca Dragana Bjelogrlića (57) na režisera Predraga Gagu Antonijevića (62), u ponedeljak oko 4 sata ujutru u hotelu "Ambasador" u Nišu, došlo je do novog incidenta poslije kojeg su obojica završili u klinču na podu, saznaje nezvanično Blic.

 

Javnost je vidjela snimak prvog napada, tokom kojeg je Bjelogrlić iznenada pet puta udara Antonijevića dok je iza ponoći sjedio sa društvom u holu hotela. Okupljene kolege su jedva uspjele da odvoje Bjelogrlića od Antonijevića, a glumac je zatim napustio kadar koji hvata sigurnosna kamera. Ipak, tu nije bio kraj.


- Poslije otprilike jednog minuta, Bjelogrlić je ponovo došao do Antonijevića, koji je ovog puta stajao, zamahnuo rukom i udario ga jednom, poslije čega su se dohvatili u klinč i pali na pod. Onda su im opet prišli ljudi koji su se nalazili oko njih i razdvojili ih - kaže izvor Blica.


O tom detalju je u prvom iskazu Blicu govorio i sam Antonijević, koji je rekao da je "dobro ugruvan" i da nije uspio da se brani, jer je ležao.


"Šta mi dobacuješ"?!


Sve se odigralo u holu hotela "Ambasador" u Nišu, gdje su Bjelogrlić i Antonijević odsjedali jer je minulog vikenda počeo 56. Festival glumačkih ostvarenja u domaćem igranom filmu "Filmski susreti", koji će trajati do 27. avgusta. Festival je otvorio upravo film Dragana Bjelogrlića "Toma", posvećen Tomi Zdravkoviću, kojem je to srpska premijera poslije prikazivanja u Sarajevu.


Antonijević je Blicu ispričao da je prije napada vidio Bjelogrlića kako sjedi sa glumicom Katarinom Radivojević, ali ne i trenutak kada mu je prišao, što snimak i potvrđuje, jer mu pet godina mlađi kolega prilazi iz slijepog ugla.


Antonijević je, kako se vjeruje, na trosjedu sjedio u društvu scenariste i pisca Vladimira Kecmanovića, glumca Miljana Davidovića i glumice Jovane Stević. Za susjednim stolovima sjedeli su, između ostalih, producent Maksa Ćatović i glumac Milan Gvero.


Kada snimak počinje, u gornjem lijevom uglu se vidi Bjelogrlić u bijeloj majici kako razgovara sa muškarcem u bijeloj košulji. Ne zna se o čemu su razgovarali, ali Bjelogrlić u jednom momentu ustaje, laganim hodom dolazi do Antonijevića i zadaje mu pet udaraca.


Bjelogrlića su jedva zaustavili Kecmanović i Ćatović, dok pred sam kraj snimka na mjesto napada, iz pravca separea u kojem je sjedio Bjelogrlić, dolazi i ženska osoba za koju se vjeruje da je Katarina Radivojević.


- Mogu da vam kažem ono što sam i u policiji, istu izjavu da dam. Sjedio sam za stolom sa Gagom Antonijevićem i još dvoje kolega. U jednom momentu pojavio se Bjelogrlić i udario Gagu, uz komentar u stilu: "Šta mi dobacuješ" - rekao je Kecmanović za Blic.


Antonijević je poslije dva napada završio sa vidnim podlivima i oderotinama na lijevoj strani lica.


Bjelogrlić testiran na alkohol i droge


Bjelogrlić i Antonijević su u zavadi već nekoliko godina, ali se ne zna šta je bio neposredni povod za ovaj napad. Blic nije mogao da potvrdi da je Antonijević bilo šta dobacivao Bjelogrliću, o čemu je pričao i Kecmanović.


- Nisam čuo da mu je Gaga nešto dobacio. Bjeogrlić je sjedio u drugom dijelu sale, nije nam bio u vidokrugu, bio je udaljen. Nakon svega, u policiju smo otišli nas četvoro koji smo za stolom bili i još neki svjedoci koji su vidjeli šta se odigralo - rekao je Kecmanović.


Blic nije mogao ni da zvanično potvrdi medijske navode da je Bjelogrlić psovao Antonijevića ("j**ala te Dara iz Jasenovca"). Glumcu je juče po nalogu Osnovnog tužilaštva u Nišu uzeta krv i urin radi vještačenja, kako bi se utvrdilo da li je bio pod dejstvom alkohola ili nekih psihoaktivnih supstanci.


Beogradski mediji nezvanično tvrde da je Bjelogrlić u trenutku napada imao oko 1,15 promila alkohola u organizmu i da je to izračunato na osnovu izmjerene količine koju je imao naknadno u trenutku alkotestiranja. Ipak, još nema zvanične potvrde te informacije.


Nastavak teksta čitajte ovdje.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 25

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još