Video/ Šta je prethodilo napadu?

Pogledajte snimak tuče Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića: 'Bio sam mu bokserska vreća!'

Hronika23.08.21, 11:08h

Pogledajte snimak tuče Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića: 'Bio sam mu bokserska vreća!'
Antonijević je pokušao da se odbrani, ali ga je Bjelogrlić povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu

 

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, a sada se na društvenim mrežama pojavio videosnimak napada.


Naime, kako se vidi na snimku, reditelj je mirno sjedio kada mu je glumac iznenada prišao i udario ga pesnicom u lice, navodi Kurir.


Antonijević je pokušao da se odbrani, ali ga je Bjelogrlić povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu.


Vrlo brzo su šokirani gosti skočili da ih razdvoje.


- Bjelogrić mi je prišao s leđa. Nisam ga ni vidio dok nije počeo da me udara. Sjedio je s Katarinom Radivojević. Bio je pijan. Dobro sam ugruhan. Bio sam mu bokserska vreća. Postoje snimci kamera. Nemam šta da krijem - rekao je za Kurir reditelj.


Inače, Dragan Bjelogrlić je prije nekoliko dana bio u Sarajevu gdje je upriličena svjetska premijera njegovogi filma "Toma" o legendardnom Tomi Zdravkoviću

 

Podsjećamo, Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a prije izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

 

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u e-mailu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

 

 


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još