Sergej Barbarez poručio

Hvala ti, moj Beograde, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu! A ti 'bh. politiko'... diči se i dalje svojim idiotizmom!

Sport27.03.21, 11:17h

Hvala ti, moj Beograde, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu! A ti 'bh. politiko'...  diči se i dalje svojim idiotizmom!
Među onima koji su iskoristili mogućnost besplatnog vakcinisanja u Srbiji je i porodica bivšeg selektora nogometne reprezentacije BiH, Sergeja Barbareza, koji se tim povodom javno zahvalio Beogradu putem društvenih mreža

 

 

Brojni građani su odlučili da ovog vikenda, ali i prethodnih dana, prihvate poziv Aleksandra Vučića i političkog vrha Srbije i prime besplatne vakcine. U nedostatku istih u svojoj državi i potpunoj katastrofi po pitanju vakcinisanja građana u Bosni i Hercegovini, za mnoge ovaj gest iz komšiluka predstavlja spas u sveopštoj psihozi straha, ali i sve gorih posljedica zaraze korona virusom.


Među onima koji su iskoristili ovu mogućnost je i porodica bivšeg selektora nogometne reprezentacije BiH, Sergeja Barbareza, koji se tim povodom javno zahvalio Beogradu putem društvenih mreža:         


- Hvala ti, moj Beograde, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu, samim tim i šansu za boljim životom. A tebi "BiH politiko", da vas pojedinačno ne nabrajam, jer niste ni to zaslužili... diči se i dalje svojim idiotizmom i neznanjem! - poručio je Barbarez na svom Twitter profilu.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 133

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još