Ljevica opet trči u mjestu, a morala bi naprijed

Marjanović očitao bukvicu Kojoviću i Mijatoviću: E, moji momci, predugo ste u paralelnom svijetu, daleko od realnosti...

Front13.02.21, 13:05h

Marjanović očitao bukvicu Kojoviću i Mijatoviću: E, moji momci, predugo ste u paralelnom svijetu, daleko od realnosti...
"Ostavite ovo za osobne prepiske, i salonska politička nadmudrivanja. Fokusirajte se na kritiku i rješavanje realnih problema ovo malo Bosanaca i Hercegovaca što je ostalo u ovoj zemlji"

 


Nakon što je Vojin Mijatović, gostujući na Face TV-u, iznio svoj stav o načinu javnog djelovanja članice Naše stranke Sabine Ćudić, zastupnice u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH, koje mu se očito ne dopada, reagovao je predsjednik Naše stranke Predrag Kojović, koji je stao u odbranu svoje stranačke kolegice i Mijatoviću kratko i jasno poručio:


- Sram te bilo, Vojine, za komentar o Sabini Ćudić. Odvratno testesteronsko baljezganje!


Na to sve to oglasio se sada i Damir Marjanović, te očitao bukvicu i Kojoviću i Mijatoviću.


On je na svom Facebook profilu obojici poručio sljedeće:


- E, moji momci, predugo ste u nekom paralelnom svijetu, daleko od realnosti i stvarnih problema. Ostavite ovo za osobne prepiske, i salonska politička nadmudrivanja. Fokusirajte se na kritiku i rješavanje realnih problema ovo malo Bosanaca i Hercegovaca što je ostalo u ovoj zemlji, a koji su svjetlosnim godinama daleko od vašeg tviter nadmudrivanja.


Plate, ako ih ima, polako kasne, vakcina nema još na vidiku, škole rade-ne rade, mladi odlaze – a vi se prepucavate oko kandidata i kandidatkinja koji svakako nemaju šansu u postojećoj konstalaciji i za pirovu pobjedu koja će vas dodatno gurnuti ka dnu.


Ljevica opet trči u mjestu, a morala bi naprijed! - poručio je Marjanović.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 33

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još