VIDEO/ ŠOKANTAN INTERVJU NA FACE TV

Mijatović: Komšić će ostaviti Bakira, neće izdržati teret prodaje... Bakir je već dao Čoviću Izborni zakon, samo da Seka ostane na KCUS-u!

Front13.02.21, 10:16h

Mijatović: Komšić će ostaviti Bakira, neće izdržati teret prodaje... Bakir je već dao Čoviću Izborni zakon, samo da Seka ostane na KCUS-u!
Senad: Dodik, lud da ide na jakog Vučića?! Vojin: Nije lud, on je iz Laktaša! Ovo je posljednji čin samospaljivanja Dodika!

 


Inzko će uvesti sankcije Čubriloviću, Petkoviću i Sonji Karadžić! Dodiku to i odgovara! Inzko treba donijeti Zakon o zabrani negiranja genocida! - rekao je potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović u sinoćnjem izdanju emisije  "Face to Face".


Ustvrdio je i da Željko Komšić neće moći izdržati teret Bakira Izetbegovića i vlastite prodaje!


Senad: Komšić zna da je Bakir dao Izborni zakon Čoviću?


Vojin: Zna, vidi se, evo počelo je u Mostaru! Samo šuti i čeka da izađe i kaže da je Bakir kriv za sve!
Salkić je politička karikatura! Pozivam Salkića da dođe na duel, u Face to Face! Neka povede Ramića i Bakira, ali ne znam smije li Bakir doći! Dodik bi se kandidovao za predsjednika Srbije! Dodik i Vučić su u sukobu, Dodik ide na Vučića!


Senad: Dodik, lud da ide na jakog Vučića?!


Vojin: Nije lud, on je iz Laktaša! Ovo je posljednji čin samospaljivanja Dodika!


Kompletan intervju sa pobjednikom u izboru za političku CD ličnost na Face TV-u, gledajte u priložen videu...

 


(DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 63

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još