nezadovoljstvo

Protest grupe navijača ispred Nogometnog saveza BiH: Zahtijevamo poništenje izbora Peteva!

Sport27.01.21, 14:06h

Protest grupe navijača ispred Nogometnog saveza BiH: Zahtijevamo poništenje izbora Peteva!
Protukandidat Petevu bio je bivši kapiten bh. reprezentacije Sergej Barbarez, koji je uživao podršku javnosti i navijača, ali i pojedinih reprezentativaca

 

Grupa navijača, članova skupine ''BH Fanaticos'', okupila se danas ispred Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine uoči predstavljanja novog selektora bh. reprezentacije Ivayla Peteva.

 

Okupljanje je ranije najavljeno na društvenim mrežama, a prema komentarima zahtijevaju poništenje izbora Peteva i ostavku članova Izvršnog odbora.

 

Nakon pola sata mirnih protesta okupljeni navijači su se razišli.

 

Petev je nedavno izabran na funkciju selektora, na period od dvije godine, uz mogućnost pruduženja na još dvije. Na toj poziciji naslijedio je Dušana Bajevića, a zvanično će biti predstavljen danas kada biti trebali biti poznati i čanovi stručnog štaba reprezentacije.

 

Protukandidat Petevu bio je bivši kapiten bh. reprezentacije Sergej Barbarez, koji je uživao podršku javnosti i navijača, ali i pojedinih reprezentativaca.

 

(Fena/rm)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!