UZNEMIRUJUĆI VIDEO/ NAKON PRVE KRIVINE

Zastrašujući snimak sa utrke za Veliku nagradu Bahreina: Eksplodirao bolid Romaina Grosjeana, raspao se u komade

Sport29.11.20, 15:47h

Zastrašujući snimak sa utrke za Veliku nagradu Bahreina: Eksplodirao bolid Romaina Grosjeana, raspao se u komade
Scena je bila šokantna, ali na svu sreću nije se desilo najgore

 

 

Utrka za Veliku nagradu Bahreina je trenutno prekinuta nakon stravičnog incidenta na samom početku.


Na samom startu utrke za Veliku nagradu Bahreina, koja se odžava danas, dogodila se stravična eksplozija. Već nakpn prve krivine kada je Romain Grosjean (Francuska) bolidom pokušao da se izvuče iz gužve na stazi, izgubio je kontrolu i zabio se u zaštitku ogradu, nakon čega je došlo do zastrašujuće eksplozije u kojoj se bolid potpuno raspao i pretvorio u prah i pepeo..


Scena je bila šokantna, ali na svu sreću nije se desilo najgore i Grosjean je iz bolida izašao živ, čak i bez ozbiljnijih povreda, sa nekoliko manjih opekotina, iako vidno uzrujan. 


Nikom nije jasno kako je u takvoj situaciji uspio ostati proseban i odmah iskočiti iz bolida, što ga je spasilo većih posljedica. 


Prema posljednjim infromacijama, Romain Grosjean je hitno transportovan u bolnicu, a osim opekotina, sumnja se da ima i slomljena rebra.

 

Utrka je prekinuta kako bi se očistila staza, a uskoro se očekuje nastavak utrke. Do kraja sezone još su tri utrke, a naslov prvaka već je osigurao Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu.


Napominjemo prije gledanja, snimak je izuzetno uznemirujući!

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!