LIDER SBB-A JUTROS NA BIRAČKOM MJESTU

Radončić bez optimizma: 'Ne očekujem nikakve promjene, plašim se da će građani BiH i danas biti žrtve izborne krađe!'

Front15.11.20, 11:56h

Radončić bez optimizma: 'Ne očekujem nikakve promjene, plašim se da će građani BiH i danas biti žrtve izborne krađe!'
Očekujem da će Skupština BiH donijeti nove zakone i da ćemo 2022. godine imati izbore koji će pokazati istinsku volju građana - poručio je Radončić nakon glasanja

 


Predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić glasao je jutros na biračkom mjestu u Osnovnoj školi "Porodice ef. Ramić" u Semizovcu, u Općini Vogošća.


Predsjednik  SBB-a kazao je novinarima, ovom prilikom, kako se plaši da će građani BiH i danas biti žrtve izborne krađe te da ne očekuje nikakve promjene.


- Želim da vjerujem da građani učestvuju u jednoj poštenoj aktivnosti do trenutka, naravno, kad počne nepošteno brojanje glasova. Stoga očekujem da će Skupština BiH donijeti nove zakone i da ćemo 2022. godine imati izbore koji će pokazati istinsku volju građana, a ne inžinjering i opću praksu kakvu smo i ranije viđali, a bojim se da ćemo je vidjeti i danas - rekao je Radončić. 

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još