Iz FSBiH potvrdili

Duljević i dalje pozitivan na koronavirus, zaražen i jedan član stručnog štaba Zmajeva

Sport05.10.20, 12:32h

Duljević i dalje pozitivan na koronavirus, zaražen i jedan član stručnog štaba Zmajeva
Još jedan od pozvanih reprezentativaca neće biti na raspolaganju selektoru Dušku Bajeviću. Riječ je o Elviru Koljiću koji će zbog povrede propustiti predstojeće utakmice. Umjesto njega poziv je danas upućen Milanu Đuriću

 

Rezultati redovnog testiranja na koronavirus koje je obavljeno prije današnjeg okupljanja "A" reprezentacije pokazali su kako je bh. reprezentativac Haris Duljević pozitivan na SARS-CoV-2, pa je jasno da će krilni fudbaler propustiti naredne utakmice naše selekcije, piše Faktor.

 

Nijedan od njih dvojice ne pokazuje simptome bolesti COVID-19, ali će se u narednom periodu nalaziti u samoizolaciji.

 

- Još jedan od pozvanih reprezentativaca neće biti na raspolaganju selektoru Dušku Bajeviću. Riječ je o Elviru Koljiću koji će zbog povrede propustiti predstojeće utakmice. Umjesto njega poziv je danas upućen Milanu Đuriću - saopćeno je iz FSBiH.

 

Podsjećanja radi, Koljić je u utakmici šestog kola rumunske Lige 1 u kojem je njegova Craiova ugostila Poli Iasi doživio tešku povredu, a nakon medicinskih pregleda utvrđeno je da je bh. napadaču slomljena noga, odnosno listna kost ili fibila koja je pukla blizu skočnog zgloba.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!