1. SEPTEMBRA U 13 SATI

Dame imaju prednost: Women's Golf Day četvrti put u Sarajevu

Sport01.09.20, 10:56h

Dame imaju prednost: Women's Golf Day četvrti put u Sarajevu
Na ovu ceremoniju su dobrodošle sve naše sugrađanke koje se mogu kroz druženje sa našim iskusnim golferkama i golferima upoznati sa nastankom, pravilima i načinom igranja golfa i promocije golfa među damama

 

 


Golf klub Sarajevi i VF golf teren su već četiri godine partneri u globalnoj akciji Women's Golf Day, kada na preko 1000 golf terena u preko 60 zemalja svijeta u istom trenutku „dame imaju prednost“.

 

Golf klub Sarajevo i sarajevski golf teren svake godine stave na raspolaganje sve svoje resurse damama da iz prve ruke upoznaju golf. Tako će biti i ove godine.


1. septembra sa početkom i 13 sati naše iskusne golferke će izaći na teren i odigrati ovaj tradicionalni turnir. U restoranu Golf kluba u Sarajevu u 17:30 je predviđeno proglašenje pobjednica i dodjela nagrada.


Na ovu ceremoniju su dobrodošle sve naše sugrađanke koje se mogu kroz druženje sa našim iskusnim golferkama i golferima upoznati sa nastankom, pravilima i načinom igranja golfa i promocije golfa među damama - poručuju organizatori.


Budite dio igre, dobro došle.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!