ZA RAZVOJ KOŠARKE U BIH

Džaferović obećao pomoć Košarkaškom savezu BiH: Važan razgovor sa Čolanom i Avdićem

Sport20.08.20, 15:37h

Džaferović obećao pomoć Košarkaškom savezu BiH: Važan razgovor sa Čolanom i Avdićem
Na sastanku je prezentiran i sportski kalendar utakmica i natjecanja na kojima će učestvovati košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine

 

 

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović primio je generalnog sekretara Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Amera Čolana i direktora državne košarkaške reprezentacije Samira Avdića, koji su ga informirali o izazovima pred kojima je Savez, kao i planovima za njihovo prevazilaženje.


Prezentiran je i sportski kalendar utakmica i natjecanja na kojima će učestvovati košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.


- Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović istaknuo je veliki značaj razvitka i jačanja košarkaškog sporta za Bosnu i Hercegovinu, te obećao pomoć u rješavanju problema s kojima je Košarkaški savez suočen - saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!