VIDEO: DAJ MI NJIHOV BROJ, MORAŠ MI DATI!

Kako je Ronaldo u Madridu totalno poludio zbog dvije novinarke sa Balkana

Sport02.08.20, 22:46h

Kako je Ronaldo u Madridu totalno poludio zbog dvije novinarke sa Balkana
Božidar Maljković, legendarni košarkaški trener, gostovao je u podcastu Sportlight gdje je otkrio niz zanimljivosti, ali je i prepričao jednu neobičnu situaciju iz Madrida...

 

Nekadašnji trener Splita i aktualni predsjednik Olimpijskog odbora Srbije Božidar Maljković otkrio je kako je   nogometna zvijezda Ronaldo od njega tražio brojeve telefona dvije novinarke, a koje su bile u Madridu ne bi li napravile intervju s tad najboljim napadačem svijeta.

 

"Ronaldo, lopov stari, tražio je njihove brojeve mobitela! Ja mu kažem, čovječe si ti normalan, pa Mijin otac je moj veliki prijatelj, kako da ti dam broj! A on se nije dao, samo je uzbuđeno vikao daj broj, daj broj!"otkrio je Maljković, a novinar Igor Miklja samo je dodao:


"Imali smo gadne muke ne bi li ih obranili, ali smo uspjeli".

 

Tražio je brojeve od novinarki Maje Mandžuke i Mije Zečević koje će sigurno pamtiti taj izlet u španjolsku metropolu.

 

 

 

"Lopov stari, jedva se smirio", dodao je na kraju Maljković.

 

Dogodilo se to u razdoblju od 2004. do 2006. godine dok je vodio košarkaški Real, a dok je u onom nogometnom jedna od zvijezda bio upravo legendarni Brazilac.

 

(Sportske novosti/DEPO Portal/ak)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!