grle, se, đuskaju, izmjenjuju nježnosti

Nakon Džumhura, srpska blogerka Zorannah osvojila srce još jednog bh. reprezentativca: Ljubili se na Mikonosu!

Sport07.07.20, 09:30h

Nakon Džumhura, srpska blogerka Zorannah osvojila srce još jednog bh. reprezentativca: Ljubili se na Mikonosu!
Podsjetimo, ranije je srbijanska blogerka bila u vezi sa bivšim bh. reprezentativcem Danijelom Milićevićem, a potom i sa bh. teniserom Damirom Džumhurom

 

Sve što Zorana Jovanović Zorannah uradi ili kaže, izaziva veliku pažnju javnosti. Tako je bilo kad je napisala knjigu i imala ubjedljivo najveću posjetu na Sajmu knjiga, pa kad je izjavila da žena mora da zarađuje manje od muškarca, onda kad je javno govorila o ugradnji silikona, pa čak i kad je promijenila boju kose.

 

Ipak, ono što u vezi sa njom izaziva najveće interesovanje jeste to sa kim se najuspješnija srbijanska blogerka viđa. Lista njenih bivših nije dugačka, ali se na njoj nalaze uglavnom poznati muškarci, uglavnom fudbaleri i to je nešto što, uglavnom, svima bode oči. Posljednji u nizu fudbalera sa kojim se povezuje je Ermin Bičakčić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji igra za nemački Hoffenheim.

 

Podsjetimo, ranije je srbijanska blogerka bila u vezi sa bivšim bh. reprezentativcem Danijelom Milićevićem, a potom i sa bh. teniserom Damirom Džumhurom

 

Ljepotica uživa na Mikonosu u društvu sportiste iz Zvornika! Oboje su na Instagramu podijelili video u kome se ljube. Na jednom od posljednjih Zorana đuska, grli se i ljubi sa Erminom Bičakčićem, koji je isti snimak objavio na svom Instagram profilu.

 

Da li je par otišao zajedno na Mikonos, da li su se samo sreli u klubu, pa zajedno đuskali, grlili se i ljubili "ko rođeni", ne zna se. Možda su iz čiste dosade riješili da zagolicaju maštu pratilaca na Instagramu. I nisu pogriješili, njihova razmjena nježnosti bila je dovoljna da pokrene šuškanja o tome ima li Zorana novog dečka i da li je to opet, gle čuda, zgodan, mlad i uspješan fudbaler.

 

ermin-bicakcic

 

Kao i obično, blogerka nije komentarisala svoj ljubavni život, ali je ipak poslala neku poruku.

 

Dan pošto je snimak sa fudbalerom objavljen, Zorana je pozirala u kupaćem po posljednjoj modi, u žutoj boji na bele tufne, sa karnerima, a ispod slike je napisala: "Evo šta ću ja da radim dok vi danas tračarite okolo" i time poručila da će ili da se slika ili da se sunča.

 

Inače, fudbaler koji je, možda, osvojio Zoranino srce rođen je 1990. godine u Zvorniku. Fudbal je počeo da trenira sa pet godina u njemačkom klubu Mokmul, a danas igra za Hoffenheim, na poziciji centralnog beka. Kad se završi fudbalska sezona voli da ode na Mikonos, omiljenu Zoraninu destinaciju za provod i putovanja.

 

(sport1.oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još