širi se

I Goran Ivanišević pozitivan na korona virus, obavijestio sve koji su bili u kontaktu s njim

Sport26.06.20, 13:00h

I Goran Ivanišević pozitivan na korona virus, obavijestio sve koji su bili u kontaktu s njim
"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma", objavio je 48-godišnji Splićanin na društvenim mrežama

 

Goran Ivanišević pozitivan je na Covid-19! Nakon što su mu dva testa u razmaku od šest dana bila negativna, direktor zadarskog turnira otkrio je da se i on zarazio koronavirusom.

 

"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma", objavio je 48-godišnji Splićanin na društvenim mrežama.

 

Ivaniševićeva je funkcija u Zadru bila takva da je bio u kontaktu sa svim igračima, a najviše dakako sa svojim pulenom Novakom Đokovićem, s kojim je svakodnevno odrađivao treninge. Sudjelovao je i na košarkaškoj utakmici protiv KK Zadra, Kids' dayu te u ekshibicijskom meču parova na otvaranju turnira.

 

Kad je Grigor Dimitrov u nedjelju objavio informaciju o svojem pozitivnom testu, upravo je Ivaniševića dopala neugodna zadaća - objaviti vijest gledateljima koji su na stadionu čekali početak finala između Đokovića i Rubljova.

 

"Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak", dodao je u današnjem priopćenju.


Ivanišević je četvrto veliko tenisko ime na popisu zaraženih, nakon Dimitrova, Đokovića i Ćorića. Ostali igrači, uključujući i Marina Čilića, imali su negativne testove. Goran je prije nekoliko dana u razgovoru za SN priznao da je organizacija tuluma tijekom prvog, beogradskog turnira bila pogreška, ali i ustvrdio da sada svi pokušavaju biti generali poslije bitke.

 

- Puno njih napada Novaka, to je jako popularno, kao da su jedva dočekali njegov pogrešan potez. On je pokušao napraviti nešto veliko, nešto što je imalo humanitarni karakter nakon što smo svi skupa bili zatvoreni tri mjeseca - istaknuo je Ivanišević, uz ciničnu opasku da bi volio da Đokovića smijene s mjesta predsjednika Vijeća igrača, jer "otkako je postao predsjednik, što god napravi, ništa ne valja".

 

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!