video/ obojica će snositi sankcije

Burno na terenu: Saigrač Verde davio Vranješa, uhvatio ga za vrat...

Sport08.06.20, 13:07h

Burno na terenu: Saigrač Verde davio Vranješa, uhvatio ga za vrat...
Vranješ se nakon toga vidno iznerviran udaljio od svog saigrača, više puta je gledao u njegovom pravcu i igrači su sve vrijeme bili u njegovoj blizini kako se sukob ne bi nastavio


Bivšeg bh. reprezentativca Ognjena Vranješa saigrač iz AEK-a Daniel Verde davio je tokom utakmice plej-ofa grčke lige protiv Panatinaikosa.



Pomenuta situacija desila se sredinom prvog poluvremena, tačnije u 24. minutu, a iako se još uvijek ne zna tačan razlog, na snimku se može vidjeti kako Vranješ prilazi nekolicini svojih saigrača, nakon čega ga je Verde uhvatio za vrat.

 

Vranješ se nakon toga vidno iznerviran udaljio od svog saigrača, više puta je gledao u njegovom pravcu i igrači su sve vrijeme bili u njegovoj blizini kako se sukob ne bi nastavio.

 

Moguće je da će i obojica snositi sankcije, posebno znajući da je sve snimila kamera.

 

Verde je dijete Rome i za ovaj rimski klub igrao je u sezoni 2014/2015, nakon čega je nastupao za Frosinone, Peskaru, Avelino, Veronu, Valjadolid, a ove sezone stigao je u AEK i postigao je četiri pogotka.

 

 

(RTRS, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!