NAKON SAČEKUŠE U BANJALUCI

Prijetio da će pobiti sve koji su krivi za smrt njegovog brata: Potraga za ubicama Slaviše Ćuluma, policija na nogama

Hronika16.05.20, 12:06h

Prijetio da će pobiti sve koji su krivi za smrt njegovog brata: Potraga za ubicama Slaviše Ćuluma, policija na nogama
Ćulum je ubijen iz zasjede, u automobilu na lokalnom seoskom putu. Prije deset godina ubijen je njegov brat, Nedeljko Ćulum, u pucnjavi dvije sukobljene kriminalne grupe

 

 

 
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) raspisalo je potragu za jednom osobom koja se direktno dovodi u vezu s izvršenjem teškog ubistva Slaviše Ćuluma u petak u Dragočaju kod Banje Luke, potvrdila je Feni načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću MUPRS-a Mirna Miljanović.


Precizirala je da je jutros pod nadzorom Republičkog javnog tužioca nastavljen uviđaj na mjestu gdje je izvršeno to krivično djelo, a pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS vrše pregled šireg područja.


- U okviru istrage u toku su pretresi na 13 lokacija koje koristi osam osoba na području Banje Luke i Istočnog Sarajeva - naglasila je Miljanović.


Više osoba je privedeno i kriminalistika obrada nad njima je u toku.


Iz MUPRS su sinoć objavili fotografije osoba na motociklu za koje se sumnja da su izvršioci ubistva Slaviše Ćuluma u naselju Dragočaj u Banjoj Luci.

 

ubice-culuma


Pozvali su građane da ako su primjetili te dvije osobe i motocikl da svoja saznanja prijave na telefonski broj policije 122.


Video-snimak je izuzet u Dragočaju, gdje je u petak ubijen Ćulum, od ranije poznat kao vođa jedne od kriminalnih grupa. On je osuđivan za više krivičnih djela i prije mjesec dana je izašao iz zatvora u Foči.


Ćulum je ubijen iz zasjede, u automobilu na lokalnom seoskom putu.


Prije deset godina ubijen je njegov brat, Nedeljko Ćulum, u pucnjavi dvije sukobljene kriminalne grupe.


Slaviša Ćulum je prijetio da će pobiti sve one koji su krivi za smrt njegovog brata.


(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!