'DOK SAM ŽIV, NEĆU GA ZABORAVITI'

Zašto je smijenjen direktor Zavoda Pazarić kada je prvi ukazao na kriminal: Prve riječi Redžepa Salića nakon odluke...

Front22.11.19, 14:35h

Zašto je smijenjen direktor Zavoda Pazarić kada je prvi ukazao na kriminal: Prve riječi Redžepa Salića nakon odluke...
Između ostalog, Salić je naveo i kako mu je žao što svoju misiju i viziju nije ispunio do kraja onako kako je zamislio, da pomogne djeci i Zavodu

 

 


Apsolutno je opravdana odluka Vlade Federacije BiH o smjeni Upravnog i Nadzornog odbora Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić, rekao je za Avaz direktor ovog zavoda Redžep Salić.


- Šta više, i svoju smjenu smatram opravdanom, u ovakvoj situaciji, da trebamo svi naći najbolji način kako pomoći Zavodu Pazarić. Svaki sljedeći čovjek koji bude došao ovdje, stojim mu na raspolaganju, zaista sam započeo reformu, otkrio sam ogroman kriminal i način na koji se radilo ovdje. Stojim na raspolaganju svim institucijama. Želim samo da zaštitim uposlenike, radnike, želim djeci sve najbolje i sve što budem mogao kao čovjek, nikada neću zaboraviti ovaj zavod dok sam živ - rekao je Salić.


On je naveo i kako mu je žao što svoju misiju i viziju nije ispunio do kraja onako kako je zamislio, da pomogne djeci i Zavodu.


- Apsolutno, kao legalista, podržavam i opravdavam odluku Vlade FBiH i, kakva god da je, ja ću je prihvatiti - dodao je Salić.

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još