konačno znamo

Zašto je Hajrović napustio Galatasaray nakon samo pola godine? Leyla otkrila sve...

Sport26.09.19, 19:21h

Zašto je Hajrović napustio Galatasaray nakon samo pola godine? Leyla otkrila sve...
Njegova supruga Lejla je u razgovoru za inostrane medije otkrila zbog čega je on napustio redove Galatasaraya svega pola godine nakon dolaska iz Grasshoppersa


Izet Hajrović je nakon nekoliko godina ponovo dobio poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za koju je posljednji put nastupio prije dvije godine protiv Estonije u pobjedi rezultatom 2:1.


Njegova supruga Lejla je u razgovoru za inostrane medije otkrila zbog čega je on napustio redove Galatasaraya svega pola godine nakon dolaska iz Grasshoppersa.

 

- Došli smo u Istanbul dan nakon našeg vjenčanja 2014. godine jer je Izet prešao u Galatasaray, no pola godine kasnije napustili smo Tursku jer on nije dobio svoju platu, rekla je Lejla.

 

Hajrović je inače pored Galatasaraya i Grasshoppersa nastupao i za ekipe Werdera, Eibara, te zagrebačkog Dinama čiji je član od januara 2018. godine.

 

Ove sezone je odigrao devet utakmica za zagrebački sastav u svim takmičenjima, ali se nije upisao u listu strijelaca već je samo ubilježio jednu asistenciju.

 

(sport1.oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!