NIJE BILA ZADOVOLJNA GLASANJEM

Jelena Karleuša otkrila šta zaista misli o Džejli Ramović: Nema ni emociju ni harizmu, svoju hladnoću mora da pobijedi...

Showbizz23.06.19, 18:53h

Jelena Karleuša otkrila šta zaista misli o Džejli Ramović: Nema ni emociju ni harizmu, svoju hladnoću mora da pobijedi...
Nakon finala, Jelena nije bila zadovoljna konačnim rezultatima i glasanjem kolega. Negodovala je zbog članova žirija koji su Džejli dali 12, a Milici po 1 ili 2 boda... A šta zaista misli o pobjednici?

 

 

Nakon najvećeg muzičkog takmičenja u Regiji “Zvezda Granda”, utisci se još uvijek sumiraju. Svi mentori željeli su pobjedu za svoje kandidate, no pobjednik je mogao biti samo jedan. 


Ta titula i ove godine otišla je u Bosnu i Hercegovinu, a ponijela ju je mlada Goraždanka Džejla Ramović koja je već prvim pojavljivanjem svojim raskošnim glasom osvojila srca i žirija i publike. 


Njena mantorica bila je Marija Šerifović, no Jelena Karleuša nije skrivala žal što je nije uzela pod "svoje skute" te joj je više puta dijelila komplimente i za glas i za stas.   


Ipak, nakon finala, Jelena nije bila zadovoljna konačnim rezultatima i glasanjem kolega. Negodovala je zbog članova žirija koji su Džejli dali 12, a Milici po 1 ili 2 boda. 


Da li si zapamtila ko su oni pošto si ih nazvala ku*tonima - pitali su Karleušu u razgovoru za magazin Svet...


– Ma prepoznaju se oni sami! I jesu kurtoni. Kakav je to način? To je kao da proglasiš Messija za najboljeg igrača godine, a drugo mesto daš igraču iz FK Donje Brijanje! Ronaldo ti ne bude u konkurenciji?!? Pa gdje to ima?! Uostalom, ko od mene još očekuje da ćutim na nepravdu? Nikad nisam i nikad neću.


Potom je na pitanje kako joj se čini Džejla i misli li da će napraviti nešto veliko nakon pobjede, prokomentarisala ovogodišnju pobjednicu: 


– Džejla je veoma lijepa, mlada djevojka, odličan vokal i veliki potencijal. Želim joj svu sreću u budućem bavljenjem ovim poslom u koji sam i ja ušla vrlo mlada, sa nepunih 16 godina, tako da znam šta čeka i nji i Milicu. Ali moram da kažem da se i u životu i show biznisu ne pobjeđuje na poene već na rad, suze i znoj! Iskreno, ja Džejlu svrstavam u tip pjevača koji nemaju izraženu emociju i harizmu. Ona tu svoju hladnoću mora da pobijedi da bi uradila nešto više – rekla je Jelena za Svet.rs 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još