Sprema se spektakularno finale 'Zvezda Granda'

Marija je podučava, a Jelena 'gotivi': Može li Džejla Ramović ponovo u BiH donijeti pobjedu?

Mediji17.06.19, 13:48h

Marija je podučava, a Jelena 'gotivi': Može li Džejla Ramović ponovo u BiH donijeti pobjedu?
U čijem timu se krije pobjednik "Zvezda Granda" saznat ćemo za dva dana

 

U četvrtak, 20. juna, završava se 13. sezona najgledanijeg showa u regiji "Zvezde Granda", kada će od 16 finalista, biti odabran pobjednik. Gledatelji  Nove BH mogu očekivati mnogo iznenađenja na sceni, izvanredne performanse, ali i goste iznenađenja koji će oduševiti sve fanove najpopularnijeg muzičkog programa u regionu.


- Ova sezona bila je po mnogo čemu drugačija, a takmičenje je podignuto na jedan viši nivo sa mentorima. Upravo zbog takvog načina rada i mnogo kvalitetnih kandidata u svakom timu, odlučili smo da ove sezone u finale ide 16 takmičara - rekao je Saša Popović.


Kandidate će u super finalu ocjenjivati po eurovizijskom sistemu bodovanja više od 30 članova žirija koji će se uključivati telefonskim putem. O pobjedniku odlučuju i gledaoci slanjem SMS poruka iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije. 

 

zvezde-granda-finalisti


Mentorica Marija Šerifović uspjela je četiri takmičara odvesti do finala, a oni su Ahmed Orahovčić, Ognen Zdravkovski, Armin Jusufović i Džejla Ramović. Kao i Marija, i pop zvijezda Jelena ima četiri pjevačka aduta za četvrtak, a to su: Milica Čikarić, Katarina Jovanović, Filip Pecovski i Martinijana


Svi ostali mentori Viki Miljković, Ana Bekuta, Đorđe David i Dragan Stojković u finalu "Zvezda Granda" imat će po dva kandidata. U timu Viki Miljković su predstavnici narodne muzike Stefan Petrović Kosmajac i Benjamin Kličić, dok će se  popularni roker Đorđe David  boriti za što bolji plasman Milice Atanacković i Darka Kocevskog Darinosa


Popularni harmonikaš, producent i kompozitor, Dragan Stojković Bosanac u finalu predvodi dva maestralna pjevača, Sanela Smolu i Alema Kadića,  a produkcijski žiri u finale ide bez ijednog kandidata, jer je na početku sezone uglavnom birao kandidate koji su dobijali panik taster.


U čijem timu se krije pobjednik "Zvezda Granda" saznat ćemo za dva dana, a gledatelji u Bosni i Hercegovini, finale showa mogu pratiti uživo na Nova BH od 21.00h.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još