nakon sinoćnjeg poraza od bih

O'Neill: Velik je nivo frustracije... Mladi igrač griješi, a iskusni Džeko to odmah kazni

Sport16.10.18, 07:56h

O'Neill: Velik je nivo frustracije... Mladi igrač griješi, a iskusni Džeko to odmah kazni
Čestitao je reprezentaciji BiH na "odličnoj pobjedi, igri i posjedu lopte"

 

Selektor nogometne reprezentacije Sjeverne Irske Michael O'Neill nakon poraza svoje ekipe od BiH u susretu Lige nacija (2:0) večeras na Grbavici izjavio je da nije pretjerano razočaran, ali da je frustriran zbog propuštenih prilika svog tima. 

 

- Nisam baš razočaran, ali postoji veliki nivo frustracije. Imali smo dvije dobre šanse koje nismo iskoristili, a prvi gol došao je nakon greške našeg mladog igrača. Kada imate iskusnog igrača kao što je Džeko, on to brzo kazni - kazao je O'Neill.  

 

Čestitao je reprezentaciji BiH na "odličnoj pobjedi, igri i posjedu lopte". 

 

Iako više nemaju šansi nakon tri poraza, Irci će, po selektorovim riječima, u posljednjem kolu protiv Austrije također izaći s najboljim timom i pokušati doći do pobjede.  

 

Priznao je da njegova reprezentacija nema dovoljan broj kvalitetnih igrača, ali da neće odustajati da pokušavaju doći do dobrih rezultata i sa ovim timom. 

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!