Neozlijeđen i predat porodici

Pronađen Tuzlak Edis Begić, policija i dalje traga za Amarom Ramićem

Hronika07.05.18, 21:08h

Pronađen Tuzlak Edis Begić, policija i dalje traga za Amarom Ramićem
Edisov brat, Hajrudin Begić, je danas kazao da je Edis u kući ostavio dokumente, ključeve od automobila i novac te da je otišao samo u šorcu i majici. Par dana ranije, kaže Hajrudin, Edis je razbio svoj mobilni telefon tako da sa sobom nema ni mobitel čiji bi signal policiji pomogao u potrazi

 

Edis Begić (30) iz tuzlanskog naselja Drežnik, koga je porodica tražila posljednja tri dana, pronađen je danas u Tuzli, potvrdio je za Faktor operativni dežurni u MUP-u Tuzlanskog kantona.

 

Nestanak ovog 30-godišnjaka, koga porodica nije vidjela od 4. maja, sinoć je prijavljen Policijskoj stanici Zapad.

 

- Edis Begić pronađen je danas u Tuzli. On je neozlijeđen i danas predat svojoj porodici - rečeno je kratko u MUP-u TK.

 

Edisov brat, Hajrudin Begić, je danas kazao da je Edis u kući ostavio dokumente, ključeve od automobila i novac te da je otišao samo u šorcu i majici. Par dana ranije, kaže Hajrudin, Edis je razbio svoj mobilni telefon tako da sa sobom nema ni mobitel čiji bi signal policiji pomogao u potrazi.

 

Priča o nestanku Edisa Begića završila je na najbolji mogući način, a tuzlanska policija i Federalna uprava civilne zaštite još uvijek tragaju za Tuzlakom Amarom Ramićem (21). On je nestao u srijedu u popodnevnim satima i porodica od tada nema nikakvih informacija o njemu.

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook