Četvrta sezona showa se bliži kraju

Leontina napustila 'Pinkove zvezdice': Evo koja pjevačica će biti na njenom mjestu!

Mediji18.04.18, 11:03h

Leontina napustila 'Pinkove zvezdice': Evo koja pjevačica će biti na njenom mjestu!
Ne samo da je pratila prethodne sezone ovog šou programa, već je kroz spremanje nekih kanididata bila uključena u njega

 

Kako se četvrta sezona "Pinkovih zvezdica" bliži kraju uzbuđenje raste, a u osmom krugu je došlo do promjene u sastavu žirija.

 

Umjesto Leontine Vukomanović, u crvenoj stolici naći će se Ivana Peters, poznata pop pjevačica, koja je nekada sa Gocom Tržan činila grupu "Tap 011". Pored Goce koju dobro poznaje, Ivana ne sumnja da će se dobro slagati i sa ostalim članovima žirija, Jelenom Tomašević, Milanom Stankovićem i Sergejem Ćetkovićem.

 

- Sve ih jako dobro znam, pogotovo Gocu, jer smo zajedno bile u bendu "Tap 011". Jelenu, Sergeja i Milana znam iz nekog studijskog rada, tako da sam među svojima. Adekvatna sam zamjena za moju kumu Leontinu koja nije tu - rekla je za Pink Ivana.

 

ivana-peters

 

Ne samo da je pratila prethodne sezone ovog šou programa, već je kroz spremanje nekih kanididata bila uključena u njega.

 

- Gledala sam, najviše prvu i drugu sezonu, čak sam i bila dio toga jer sam držala časove i pomagala nekoj djeci da usavrše svoje znanje, i bili su veoma uspješni u tome. Jedna od njih je i Ivana Babić, koja se poslije naših časova vratila u takmičenje kroz baraž, i najponosnija sam na nju. Radujem se što ću čuti mnogo talentovane djece - bila je uzbuđena Ivana.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook