Koksara

Upoznajte Švicarsku

Planinska zemlja u srcu Europe ima čine da se pohvali. Ova alpska zemlja, osim po siru, satovima i čokoladi, poznata je i po nevjerovatnoj prirodi koja oduzima dah. Moderni gradovi, tiha sela, nevjerovatni krajolici i predivna jezera sa&nb...

Prva samoposluga bez radnika

Samoposluga u Švedskoj od sada ima svoje puno značenje. Naime, otvoren je Naraffar, prva trgovina u kojoj nema nijednog radnika.
Sva kupovina se obavlja putem mobilne aplikacij...

Snowboarding u New Yorku

 

Snježno nevrijeme koje je paraliziralo većinu američke istočne obale u subotu, zaustavilo je život u Washingtonu i izazvalo zatvaranje prometnica, mostova i tunela u New Yorku do nedjelje.

 

Sa 68 centimetara sni...

Takmičenje u jedenju špageta: Na koga biste se kla...

Sa psima nikad nije dosadno, a vlasnik ovih ljubimaca odlučio je napraviti malo takmičenje. Naime, ispred svakog psa stavio je tanjir sa špagetama, pa im je mjerio vrijeme za koje će isprazniti posudu. Šta mislite, ko je pobjednik? Odgovor ...

Bijeg na slobodu: Pogledajte šta znaju ove neustra...

 

Mnogi roditelji misle da su im bebe sigurne ako ih ostave u krevecu, ili im postave zaštitnu ogradicu koja će ih čuvati od opasnosti. I zaista, šta im se tamo može dogoditi? Međutim, u ovom simpatičnom videu pogledajte...

NLO iznad Banja Luke

Danas je redakciji DEPO Zone čitalac iz Banja Luke poslao video snimak u kojem se, po njemu, vidi prelet NLO letećeg objekta iznad Banja Luke. Uvjerite se sami!

ISIS muze koze i kada su mužjaci

Kurdska televizija se pridružila otporu Islamskoj državi (IDIL) koristeći ismijavanje militanata proglašavajući ih ljudima bez mozga.


Video počinje sa opisom "bradatih i prljavih militanata koji u glavi nemaju apsolutno ni&s...

NARODNJACI: Urnebesni promo folk video Živka Budimira

Predsjednik FBIH Živko Budimir kandidovao se za člana Predsjedništva BiH. Šta Budimir misli o tome, i šta želi napraviti od napaćene Bosne i Hercegovine, pogledajte u ovom urnebesnom promo videu u produkciji SPP BiH!

&...

Narodno veselje: Igračica na šabačkom vašaru

Na daleko čuveni vašar koji se svake godine održava 21. septembra na Malu gospojinu postao je gotovo sinonim za Šabac. Naravno, nikada ne nedostaje bogatog sadržaja.

 

Uvjerite se u video prilogu!

...