PODIJELI NA:

21.09.15, 22:48h

Kada ruskopčana albanska voditeljica najavljuje srpskog premijera Vučića

Albanska TV postaja 'Zjarr' (Vatra) dobro zna kako se privlači pažnja i što gledatelji najviše vole, piše Blic .

 

Naime, na toj televiziji voditeljice čitaju vijesti vrlo oskudno obučene, odnosno pokrivene tek raskopčanim sakoom koji više otkriva nego pokriva.

 

Zanimljivo je da se ne rado o nekakvoj zabavnoj emisiji, već o vijestima, pa je tako bujna voditeljica Enki Bracaj prezentirala vrlo ozbiljnu vijest o odnosu Srbije i Albanije i prilog u kojem se pojavljuje srpski premijer Aleksandar Vučić koji je ovom prilikom pao posve u drugi plan.

 

Inače, putena Enki ima 21 godinu, živi u Tirani i srudira komunikacije i odnose s javnošću. Kaže da je jako teško dospjeti na male ekrane, no ona je ipak skupila hrabrost, raskopčala sako i hrabro zakoračila u svijet televizije. Roditelji ju, kaže, u potpunosti podržavaju.

 

'Mnoge djevojke žele raditi ovo što ja radim, ali nisu dovoljno hrabre', kaže Enki i dodaje da su mnogi strani mediji pohvalili ovaj način prezentiranja vijesti jer simbolizira transparentnost i dokazuje da su njihove vijesti istinite.

 

Enki također dodaje i kako su 'raskopčane bluze' i jedan vid protesta protiv drugih albanskih, vrlo konzervativnih medija.

 

Pogledajte isječak iz vijesti TV 'Zjarra' koji je postao veliki hit u regiji

DEPO TV



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!