KOLIKO JE TEŠKO IGRATI

Upozorenje za budućnost: Selektor Srbije otkrio užasan podatak, to je samo potvrda onoga što je i Vatreni rekao

Sport22.06.24, 12:13h

Upozorenje za budućnost: Selektor Srbije otkrio užasan podatak, to je samo potvrda onoga što je i Vatreni rekao
Piksi je otkrio da su čak njegova trojica igrača kolabirala na utakmici protiv Slovenije koja je, kao i utakmica Hrvatske i Albanije, počela u onom najranijem terminu, od 15 sati

 

 

Dramatičan remi Slovenije i Srbije (1:1) u Munchenu je uzeo veliki danak na igračima.


Srpski selektor Dragan Stojković Piksi je nakon utakmice Evropskog prvenstva otkrio grozan podatak koji odašilje ozbiljno upozorenje organizatoru, ali u nekoj mjeri može i objasniti zašto je Hrvatska podbacila protiv Albanije. Pogotovo zašto su izabranici Zlatka Dalića odigrali onako grozno prvo poluvrijeme, piše Dnevnik.hr.


Piksi je naime otkrio da su čak njegova trojica igrača kolabirala na utakmici protiv Slovenije koja je, kao i utakmica Hrvatske i Albanije, počela u onom najranijem terminu, od 15 sati:


- Nije zanemarivo što se igralo u 15 sati, trojica su kolabirala od vrućine. Znate li koliko je bilo teško trčati i vratiti se poslije primljenog pogotka - upozorio je Piksi i tako samo potvrdio riječi Mislava Oršića koji je objasnio koliko utakmice u ranom terminu utječu na nogometaše:


- Znam koliko je teško igrati kad je vruće, teren suh, a oni u bunkeru. Traže kad će istrčati kontru. Velika je razlika igrati u 15 i 21 sat, ja sam popodne 40 posto slabiji. Ne znam objasniti što se događa u tijelu. Sad igramo u 21 sat, vidjet ćete razliku - objasnio je Oršić.

 

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook