Nije mu prvo hapšenje

Uhapšen glumac Sergej Trifunović, a navodno i njegov diler

Hronika19.04.24, 08:45h

Uhapšen glumac Sergej Trifunović, a navodno i njegov diler
I glumcu i njegovom poznaniku je određeno policijsko zadržavanje

 

 

Srpski glumac Sergej Trifunović priveden je večeras oko 20 sati u beogradskom naselju Voždovac i to nakon što je, kako se sumnja, od poznanika kupio marihuanu, neslužbeno saznaje Nova.rs.

 

Uhićen je i V.A. (1993) koji je Sergeju Trifunoviću navodno prodao marihuanu.

 

I glumcu i njegovom poznaniku je određeno policijsko zadržavanje.

 

Kurir neslužbeno doznaje da je policija pratila automobil muškarca i uhvatila ga tijekom primopredaje droge.

 

- Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić s oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i PVC vreći koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića s oko 70 grama marihuane - navodi izvor za Kurir.

 

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je glumac ima problema sa zakonom. Početkom proteklog rujna priveden je u Splitu, kada je prijavljen zbog dva nedjela - držanja životinje bez nadzora i vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

 

Sve je počelo sukobom na plaži gdje je doveo svog psa iako ta plaža nije bila predviđena za životinje. Sveukupno je na kraju u dva dana napravio pet prekršaja. Zbog opetovanih ponavljanja prekršaja, zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku i sve zemlje u Europskoj uniji, te u Norvešku, Island i Lihtenštajn.

 

Samo mjesec dana kasnije Trifunović je uhićen u Beogradu jer nije htio platiti novčanu kaznu. Kazna je zamijenjena zatvorskom, no ubrzo se predomislio i ipak je platio, nakon čega je i pušten na slobodu.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook