Nakon tužbe za razvod

Supruga Dženana Lončarevića: Doživjela sam da me poslije 25 godina braka želi izbaciti iz kuće, ljubavnici je kupio stan u Beogradu

Showbizz15.04.24, 11:40h

Supruga Dženana Lončarevića: Doživjela sam da me poslije 25 godina braka želi izbaciti iz kuće, ljubavnici je kupio stan u Beogradu
Za 18 godina koliko je na sceni, Dženan ženu niti jednom nije pokazao u javnosti, a čak joj je i ime krio

 

 

Dženan Lončarević podnio je u februaru 2024. zahtjev za razvod braka od supruge Samire sa kojom je zvanično u braku 25 godina.

 

Tužbu je podnio, ni manje ni više, nego na njen rođendan. Za 18 godina koliko je na sceni, Dženan ženu niti jednom nije pokazao u javnosti, a čak joj je i ime krio.
 

Ona je sada odlučila da progovori, a ono što je rekla je i šokantno, i bolno.

 

Samira je za Telegraf.rs potvrdila da Dženan godinama vodi paralelni život sa drugom ženom, za koju je ona vjerovala da mu je - saradnica.

 

- Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su prije mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mjesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza - počela je Samira.

 

- Najveći problem je imovina, doživjela sam da poslije 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtjev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - ističe Dženanova zakonita supruga sa kojom ima dva sina. Ona, kaže, ne brine za sebe, ali brine za djecu.

 

- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegovog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbijedim svoju djecu koja na njihovom imenu nemaju ništa - ističe ova žena i dodaje:

 

- Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbijedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni?

 

- On ima dobar odnos sa djecom. Djeca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od ljeta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod - zaključila je Samira Lončarević.

 

Novinari su pokušali povodom ovih navoda stupiti u kontakt sa Lončarevićem, ali do trenutka objavljivanja teksta nije odgovarao na pozive i poruke.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook