Prva je izazvala buru

Meghan i Harry vraćaju se na Netflix s čak dvije serije: Hoće li otkrivati nove tajne?

Showbizz12.04.24, 18:20h

Meghan i Harry vraćaju se na Netflix s čak dvije serije: Hoće li otkrivati nove tajne?
Iz Netflixa su rekli kako će naslovi serija i datumi izlaska biti najavljeni na vrijeme, vjerojatno u sljedećim mjesecima

 

 

Princ Harry (39) i njegova supruga Meghan Markle (42) producirat će još dvije Netflixove serije. Vijest je to koja je zatekla mnoge jer su pomislili kako će ponovno iznositi tajne informacije o britanskoj kraljevskoj obitelji, baš kao što su to učinili u dokumentarcu 'Harry & Meghan' 2022.

 

Čini se da to ovoga puta neće biti slučaj. Serije će se fokusirati na kuhanje i američko polo prvenstvo, otkrili su iz spomenutog streaming servisa. 

 

Riječ je o projektima i ugovorima koji su dogovoreni od strane Netflixa i Archewell Productions, tvrtke koju su 2020. osnovali Meghan i Harry. Bio je to njihov prvi poslovni podvig nakon što su u siječnju 2020. napustili Veliku Britaniju i odstupili s dužnosti. 

 

Jedna serija će se vrtjeti oko kulinarstva, vrtlarstva i prijateljstva, a Meghan je izvršna producentica. Druga serije će pratiti američko polo prvenstvo na Floridi, a izvršni producenti su i Meghan i princ. 

 

Iz Netflixa su rekli kako će naslovi serija i datumi izlaska biti najavljeni na vrijeme, vjerojatno u sljedećim mjesecima. 

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook