dva puta se udavala

Tužna ljubavna priča čuvene Krystle iz 'Dinastije', muž je ostavio zbog djevojčice od 15 godina: 'Željela sam da umrem...'

Showbizz06.03.24, 14:44h

Tužna ljubavna priča čuvene Krystle iz 'Dinastije', muž je ostavio zbog djevojčice od 15 godina: 'Željela sam da umrem...'
Lijepa plavuša za kojom su uzdisali mnogi muškarci bila je ostavljena nakon osam godina braka, a nije krila koliko je razvod razorio

 

 


Američka glumica Linda Evans (80), poznatija kao Krystle Carrington po ulizi u seriji “Dinastija”, doživjela je teško razočaranje.


Poznato je da se Linda dva puta udavala, ali sreće u ljubavi nije imala.


Naime, prvi suprug, John Derek, prevario je sa glumicom Bo Derek, koja je u tom trenutku bila 30 godina mlađa od njega.


Lijepa plavuša za kojom su uzdisali mnogi muškarci bila je ostavljena nakon osam godina braka, a nije krila koliko je razvod razorio.

 

dinastija


– Kad me je ostavio zbog Bo, koja je tada imala oko 15 godina, željela sam da umrem. Tada mi je to bila najgora stvar na svijetu koja je mogla da mi se dogodi – život bez Johna. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmjerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti.


Kad počnete da razmišljate o budućnosti, možete da imate divan život. Svakodnevno učim o takvim stvarima – izjavila je u jednom intervjuu Linda.


John se preselio u Njemačku s Bo, a vjenčali su se nakon njenog 19. rođendana 1976. godine.


U godinama koje su uslijedile, Bo je stekla svjetsku slavu, ali ostala je u braku sa Johnom sve do njegove smrti 1998. godine.


Iako je Derek nesumnjivo slomio srce Lindi Evans, ona je ostavila sve iza sebe i izgradila prijateljski odnos sa Bo.


– Ja se ne družim s nekim osim ako mi se zaista dopada. Ona mi se sviđala prije nego što se to desilo.


Bilo mi je neprijatno neko vrijeme, naravno, objema je bilo. I onda sam nastavila sa svojim životom – ispričala je Linda prije nekoliko godina.


Bo Derek je već godinama u braku sa glumcem Johnom Corbettom koji je u seriji “Seks i grad” glumio Aidana.

 

 

(Azra/DEPO PORTAL/ad)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook