otkrio do sada nepoznate detalje

Alen Islamović progovorio o odnosu sa suprugom: Ona je izdržala što ne bi nijedna žena

Showbizz05.03.24, 12:47h

Alen Islamović progovorio o odnosu sa suprugom: Ona je izdržala što ne bi nijedna žena
Kaže da mu je tokom duge i bogate karijere supruga bila najveća podrška

 


Alen Islamović govorio je gostujući u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića o svojoj supruzi koja je manje poznata javnosti.

 

Kaže da mu je tokom duge i bogate karijere supruga bila najveća podrška.


- Ona se zove Marijana i ja sam sa njom od njene 17 godine. U braku smo, imamo dve predivne kćerke i dva unuka i jednu unuku. Presretni smo. Ona je kroz cijelu ovu moju karijeru nosila najteže breme koje jedna žena može da nosi kada muškarac ode u ovaj posao kojim se ja bavim. Tako da je ona nosila i izdržavala sve i ja joj zaista skidam kapu. Znamo da se kroz estradu provlače razne trač partije i priče. Ona je to izdržala za sve to vreme. U suštini ona je i dan danas moja najveća ljubav - rekao je pjevač.

 

Sa svojim kolegom Mladenom Vojičićem Tifom kojeg je svojevremeno zamenio u bendu Bijelo dugme i to velikim dijelom kako se govorilo zbog poročnosti drugog pjevača dugmeta, a sa kojim danas uz Gorana Bregovića zajedno nastupa u korektnim je odnosima.

 

- U poslovnim smo odnosima. Sve je to dobro. Ako ne ručamo zajedno ne mora da znači da smo loši. Radimo posao za koji smo plaćeno i dok ide Goran Bregović ići ćemo i mi s njim. Potpuno je ok. On živi zdraviji život u poslednje vrijeme i pripremamo se za 50 godina Bijelog dugmeta.

 

(Kurir/DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook